Kategoria lokalna 4
4.0/6
Ogólne wrażenia pozytywne, głównie z uwagi na piękno wyspy Korfu. Hotel poprawny. Jedzenie dobre, obsługa miła, ale niestety pokoje słabe -szczególnie łazienki.
Michał, Chorzów - 12.06.2024
1/1 uznało opinię za pomocną
4.0/6
Byliśmy tam w tym roku w sierpniu. Wyjazd uważamy za udany na dobry+. Położenie hotelu z dala od centrum miasta z dużą ilością zieleni. Miejsce bardzo fajne dla dzieci.
Marcin, Janikowo - 02.09.2019
0/0 uznało opinię za pomocną
4.0/6
Hotel w ładnym miejscu.otoczony wokół bujną roślinnością. Sam hotel nie grzeszy świeżością, a łazienki pomimo remontu mają wiele do życzenia - woda podczas kąpieli zalewa całą podłogę. Do morza pieszo 1,4 km, ale dwa razy dziennie podwozi bus na plażę w centrum Sidari więc nie trzeba samemu wędrować. Obsługa miła, a w szczególności pani na recepcji. Jedzenie w stylu angielskim, ale nie można narzekać bo wiarę urozmaicone. Kontakt z rezydentem Rainbow bez problemu, wszystkie informacje przekazywane z wyprzedzeniem.
Andrzej, Knurów - 09.10.2024 | Termin pobytu: wrzesień 2024
0/0 uznało opinię za pomocną
4.0/6
Na plus: - dobra lokalizacja hotelu, jesli ktoś lubi ciszę i spokój (z dala od miasta i ruchliwych dróg), miejsce jest dobrze skomunikowane (pieszo do miasta 20 minut, z pod hotelu bus 2 razy dziennie lub możliwość zamówienia taxi) - bardzo miła i pomocna załoga hotelu - dość duże i wygodne pokoje z dużym balkonem (pokoje w standardzie greckim) - ładnie położony basen, zawsze dostępne leżaki i bar nad basenem pod nosem - ogólnie pobyt w hotelu był przyjemny Na minus: - nasz pokój był nie do końca wyremontowany - w łazience czekają jeszcze prace wykończeniowe - mała liczba osób z obsługi hotelu - ok 6 na cały obiet - co powodowało obsunięca w zaopatrzeniu restauracji w trackie posiłków, ta sama osoba obsługiwała open bar w tym samym czasie - dojazd do hotelu z lotniska - trwał ok 2 godzin co jest dość sporym mankamentem przy całym dniu w podróży - kuchnia hotelowa przygotowana typowo pod klienta z Wielkiej Brytanii co było widać w strukturze posiłków i ogólnym jadłospisie - spora powtarzalność posiłków w ciągu tygodnia - kolacja to w zasadzie drugi obiad - niskiej jakości produkty serwowane w posiłkach (wędliny - typowe mielonki, jeden produkt seropodobny, bardzo limitowana ilość świeżych warzyw i owoców, jedynie chleb tostowy na śniadanie, napoje serwowane z dystrybutorów z rozcienczanych syropów) - w zasadzie brak opcji wegetariańskiej - brak typowo greckich przysmaków w trakcie posiłków, oliwek nie uświadczyliśmy, ser feta jako dekoracja do sałatki która od razu znikała - problemy z zaopatrzeniem restauracji - 4 dnia skończyło się białe wino które było dostępne dla gości w restauracji, do końca wyjazdu nie zostalo uzupełnione
Jakub, Łódź - 23.09.2024 | Termin pobytu: wrzesień 2024
0/0 uznało opinię za pomocną