Wycieczka Fakultatywna
6.0/6
Wybraliśmy się na tą wycieczkę ze względu na nasze zamiłowanie do kuchni i jedzenia. Dzięki niej mogliśmy poznać tłoczenie oliwy od zaplecza i w jaki sposób miód trafia do sloikow u lokalnej pszelarki, co sprawiło że inaczej patrzymy na to. Po skończonej wycieczce po tłoczni i pszczelarni mogliśmy spróbować lokalnych wyrobów i ich alkoholow, jednym słowem były przepyszne. Na sam koniec mogliśmy zwiedzić ruiny zamku a z nich widok był nie do opisania. Opieka rezydentki na plus
6.0/6
Wycieczka oferuje piękne widoki. Odwiedziliśmy również tłoczarnie oliwy gdzie zakupiliśmy miejscową oliwę oraz wytwórnie miodów gdzie dowiedzieliśmy się co nie co o jego produkcji. Można było również spróbować produkowanych na miejscu miodów jak również je zakupić. Na wycieczce próbowaliśmy także typowych greckich meze.
6.0/6
Ciekawa wycieczka, możliwość obejrzenia jak miód wędruje z pasieki do słoików;), możliwość zakupu miodu .Potem wycieczka do oliwiarni , możliwość zakupu pysznej oliwy. I wspólny integracyjny pyszny posiłek . Oczywiście urokliwy przejazd przez wyspę.
6.0/6
Wycieczka bardzo fajna ,przepiękne widoki , dobre jedzenie oraz dobra ooieka pilota wycieczki .Przepiękne i ciekawe miejsca.